Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. rész

2010.04.03

3.évad 1.része

Az ébredés

Cleo és Rikki a parton sétálgatnak, és beszélgetnek. Emma a szüleivel járja a világot, utazgat és jólérzi magát. Közben Rikkit nagy meglepetés éri, Zane bejelenti, az apja megvette a kávézót és kinevezte Zanet főnöknek, ám a juice bár újra beindítása Rikki ötlete volt. Ezért Zane elmondja neki , hogy ő is részt vesz a "főnökösködésben". A Rikki kávézó aznap este nyitja meg kapuit. A nagy készülődés közben Cleora rátámad a víz, és porrá zúzza a tükrét. A megnyitó elött a lány megpróbálja megértetni Lewissal milyen furcsa dolgot  művel a víz a teliholdnál, de a fiú nem képes elhinni.  A nyitó bulin élőzene is van és Nate az énekes, de felbosszantja a dobost, aki elmegy. Rikki kirúgja Natet és Bellát állítja a helyére aki azt állítja ért a zenéhez, a dobos szerepét pedig Lewis veszi át.. Bella csodásan szerepel.

Közben egy fiú (Will) a Mayko szigethez megy búvárkodni, egy furcsa fényt lát a barlangba menni, követi és megpillantja a csodás medencét  és a vulkán kúpját. Az egyik kőfal valóságos vízeséssé változik és valamit vagy inkább valamiket a vízbe lő. A víz kiemelkedik és a megtámadja a fiút, majd a vízben eltűnik.  Afiú persze elájul.

A bulin eltörik egy vizes palack, mire Cleo kirángatja Rikkit és elmondja neki mi történt  vele aznap, de a lány ahogy Lewis sem nem akarja elhinni.. Bella is kimegy hozzájuk, hogy megtudja mi a proléma. A víz megragadja Rikkit és a vízberántja. Cleo utánaugrik, majd Bella is, üldözik a szörnyet ami a barlangba megy. Bevetik a varázserejüket. Megmentik Rikkit, de mikor beszélgetni próbálnak észreveszik, hogy valaki a földön fekszik. Elküldik Will-t és hazamennek.

Másnap  a kávézóban kiderül, hogy  Bella már 9 éves kora óta sellő, Írországból jött, és a varázsereje a zselésítés vag valami hasonló.  A lányok beveszik a csapatba